Vad Söker du efter idag? Behöver du hjälp? Läs mer här.

Alternativ
Plats:
Kategori:
SÖKER endast SERIÖSA moneyslaves. Läs annons.
Jag söker en äkta moneyslave. Jag är trött på er oseriösa!! 

BESKRIVNING HUR JAG ÄR SOM GUDINNAN ALLA SÖKER 
Du är till för att skicka pengar till mig, pengarna ska betalas när du vill mig något, pengar ska skickas utan att jag säger något, och DEFINITIVT NÄR JAG SÄGER DET, du är en moneyslave, du är ett bottenskrap. 

Irritera inte mig, var inte jobbig. Du ska respektera mig, du ska respektera mitt liv och att du endast är tillför att göra mitt bättre. 

Om du är för jobbig och bara pratar utan att några pengar kommer in kommer jag att blockera dig, då får du helt enkelt betala en avblockeringsavgift på 1000:-, slösa inte min dyrbara tid. 

Du skickar mig pengar utan att förvänta dig någonting, bilder och liknande av mig. Om jag känner för det ja, högst orimligt, du kan ju inte ens vara duktig på att vara en slav. 

Vill du kontakta mig? SE TILL ATT DU HAR PENGARNA, jag vill INTE ha dina små summor, jag vill INTE höra att du inte har råd, jag bryr mig inte, se till här och nu innan du kontaktar mig att du är seriös och KAN uppnå mina krav, innan jag blockerar dig. 

När du skriver SKALL du skriva att du vill ha mina betalningsuppgifter , jag kommer då skicka det, du SKALL skicka en ansöknings avgift på 500:- när du har skickat kommer du att få berätta vad för sorts moneyslave du är. DU ska inte skriva hej JAG VILL INTE HÖRA NÅGOT ANNAT FÖRREN DU BETALAT. 
SLÖSA INTE MIN DYRBARA TID!!
Detta är tillför att BEVISA mig att du inte är en av oseriösa och de som inte kan uppnå de krav. 


Swish eller banköverföring endast.

KIK: Trixxieys
Har du inte kik? Skaffa det eller stick.


Pris: 500+:-

Bifogade Bilder


Kategori: Tjänster

Från: Stockholm, Ösmo
Annons skapad: 20 November 2023 19:08 av trixxieys